Universiteti Justicia

Justicia University

(1)
Write a Review

Type: Private
Established: 2006
Website:
Grading system
Location:
Rr. Sami Frashëri P 24/1
Tirana
Albania
Phone: 355 4 22 68322

Reviews


MAFIA CRIME JUSTICIA UNIVERSITY

Engjellushja e Universitetit “Justicia”, piramide si Sudja! (BOTUAR NE FAQE TE PARE NE GAZETE) Engjellushe Thoma, e cila zotëron 65 % të aksioneve të universitetit privat “Justicia”, që përgatit specialistë në fushën e drejtësisë, është e zhytur në borxhe. Borxhlinjtë e shumtë e kanë çuar cështjen në gjykatë dhe tashmë i janë ngrirë shtëpia, universiteti dhe çdo llogari bankare Agron Mita, i cili thotë se është vetëm njëri prej borxhlinjve të shumtë të Engjellushe Thoma, aksionerja kryesore e universitetit privat “Justicia” i është drejtuar gazetës për të bërë një denoncim publik të shkeljes së të drejtës së tij. Ai thotë se i ka dhënë borxh kësaj shtetasje plot 70 mijë USD dhe të gjitha kontratat janë nënshkruar përpara noterit dhe kanë vlerë ligjore, por pavarëisht kësaj, Thoma refuzon t’i kthejë borxhin, i cili fillon që në vitin 2006. “Unë ka më shumë se 10 vjet që e njoh, banojmë edhe në të njëjtin pallat. Në fillim kishim një marrëdhënie shumë të mirë, dhe unë i dhashë ca para borxh dhe jao mi ktheu sipas kontratës. Dhe asnjëherë nuk mund ta mendoja se ajo ishte një mashtruese. Kishte një firmë ndrëtimi si dhe universitetin privat, ndaj kisha besim të plotë. Më vonë mora vesh se unë nuk isha i vetmi person që më kishte borxh, por ishin edhe shumë të tjerë, dhe fillova të shqetësohesha. Që prej asaj kohe ka nisur një kalvar i gjatë tentaivash për t’i marrë paratë e mia, por është thuajse e pamundur. Më premton, më jep deklarata me shkrim, i noterizojmë, por pastaj refuzon sërish. Më konkretisht, me datë 15 shkurt të 2006-ës, i kam dhënë me kontratë të rregullt noterir, 50 mijë dollarë, para të cilat nuk mi ktheu kurrë. Po ashtu më 2 qershor të 2012-ës, i kam dhënë edhe një shumë tjetër prej 2.8 milionë lekë të reja, nga të cilat më ka dhënë vetëm 400 mijë lekë të reja. Dhe asnjë lek tjetër. Ndrëkohë që kontratat janë të njëpasnjëshme dhe borxhi duhet të ishte shlyer me kohë. Në këtë situatë ne nuk na mbetet rrugë tjetër veçse ti drejtohemi gjykatës, pasi ne nuk

Cons: lack of transparency, criminality

I would NOT recommend to a friend.

© 2024, Scholaro, Inc. All Rights Reserved.